oosterheide
2691

Nieuws

Hieronder vindt u de nieuwsberichten over de laatste ontwikkelingen op Locatie 2 Boerhaavelaan 33 t/m 77.

Verslag participatiesessie Oosterheide locatie 2

Download hier het verslag van de participatiesessie Oosterheide locatie 2.

Goedbezochte bijeenkomst over locatie 1 en 2

Op 21 maart heeft een goedbezochte bijeenkomst plaatsgevonden over locatie 1 en 2. Thuisvester heeft op die avond de omgeving bijgepraat aan de hand van nieuwe tekeningen. De presentatie kunt u bekijken op de site.

Uitnodiging meedenksessie locatie 1 en 2, donderdag 21 maart 2024

Eerder nodigden we bewoners van zowel locatie 1 als 2 uit voor een bijeenkomst. We haalden daar jouw wensen en ideeën op over de gebouwen, spelen, ontmoeten, veiligheid, groen, verkeer en parkeren. Met deze input zijn de ontwerpers verder...

Samen meedenken en onderzoeken

Thuisvester gaat samen met de gemeente een deel van de woningen en de buitenruimten vernieuwen in Oosterheide. We vragen bewoners en omwonenden mee te denken en op de plannen reageren.

Op 14 maart heeft de 2e sessie plaats gevonden voor locatie 2.

Als eerste werd de samenwerkingsovereenkomst tussen Thuisvester en de gemeente over Oosterheide getekend. Daarna werden er tijdens deze bijeenkomst 3 modellen aan u gepresenteerd en met u besproken.

Voortgang nieuwe woningen bouwen en de buitenruimte vernieuwen Boerhaavelaan 33 t/m 77

Momenteel loopt r nog een studie naar geluidshinder. Wanneer deze afgerond is en beoordeeld kunnen we de volgende stap zetten. We verwachten dat we dit in het najaar van 2022 kunnen doen.

Bekijk drie modellen en maquettes om op te reageren!

We hebben drie verschillende modellen met maquettes gemaakt. Deze modellen laten zien hoe de nieuwbouw een plek kan krijgen. Maandagavond dachten tien bewoners mee op locatie. Denkt u ook met ons mee?

We ontwerpen en onderzoeken graag samen, kom naar de tweede bijeenkomst!

De ontwerpers zijn met de input van stap 1 aan de slag gegaan. Op maandag 14 maart organiseren we stap 2.

Graag horen we uw ideeën, kom naar de eerste bijeenkomst!

De voorbereidingen voor de eerste bijeenkomst met bewoners is in volle gang. We maken van uw wijk een maquette zodat we het gesprek met u zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Aanmelden nieuwsbrief

oosterheide
2691